Уведомление за преустановяване на действието на пакети „Престиж“, мигрирани от Експресбанк, считано от 01.01.2022г.

31.08.2021

Уважаеми Клиенти,

Уведомяваме Ви, че считано от 01.01.2022г. Банка ДСК преустановява действието на преференциалните пакети „Престиж“, които бяха мигрирани от Експресбанк при вливането й в Банка ДСК, а именно: Пакет „Престиж“; Пакет „Клуб Престиж Златен с дебитна карта“; Пакет „Клуб Престиж Златен с кредитна карта“; Пакет „Клуб Престиж Диамантен с дебитна карта“; Пакет „Клуб Престиж Диамантен с кредитна карта“.

След 01.01.2022г. включените в съответното пакетно предложение продукти и услуги с преференциални условия ще преминат към стандартни условия, като ползвателите на сейф в обществен трезор на Банката ще продължат да ползват договорената през 2021г. преференциалната цена на услугата до изтичане на срока на договора.

За Вас, ползвателите на пакети „Престиж“ предлагаме да се възползвате от съществуващите пакетни предложения за заможни клиенти на Банка ДСК, а именно:

  • Пакет „ДСК Премиум“ или „ДСК Премиум Плюс“
  • Пакет „ДСК Премиум Моряци“ или „ДСК Премиум Плюс Моряци“ - за сегмент морски лица

Пакетните предложения Ви предлагат не само специални условия, но и преференциално обслужване в Зона или Център „Частно банкиране“, или в обособена Зона „Премиум“ - в зависимост от локацията и Вашите предпочитания за място на обслужване.

За подробни разяснения и консултация бихте могли да се обърнете към нашите Премиум/ Премиум Плюс банкери, като в специализирания сайт можете да видите локациите на зоните и центровете, както и да запазите час за консултация: https://dskpremium.bg

В градовете и населените места, в които няма изградени или обособени специализирани зони и центрове, можете да се обърнете към Мениджъра на най-близкото до Вас поделение.


С уважение, 
Екипът на Банка ДСК